Uw taal:

Handzender JCM GO 4, 4 kanalen 868MHz

50,35
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • Neem contact op voor grote aantallen (100+)
  • Onbeperkt online support

Handzender JCM GO 4 868MHz

De JCM GO 4 is een moderne 4-kanaals handzender die van vele gemakken is voorzien. Hieronder vindt u de voornaamste technologische ontwikkelingen die deze handzender zo aantrekkelijk maken.

  • Nieuw zendsysteem APS (APproaching System): ook al bevindt men zich buiten het bereik van de ontvanger, zal deze toch geactiveerd worden als men eenmaal in het bereik van de ontvanger komt.  Als de ontvanger een signaal ontvangen heeft, zal hij de overige signalen negeren.
  • Nieuwe wijze van programmeren Side-Prog: dit systeem laat toe een nieuwe zender te programmeren door deze simpelweg ZONDER CONTACT tegen een reeds geprogrammeerde zender te houden.

Belangrijk om te weten: Indien uw bestaande handzender een ander merk/logo heeft dan alleen het originele JCM, of indien het serienummer uit meer dan 7 cijfers bestaat, dan kunnen wij u geen vervangende handzender leveren. Uw bestaande handzender heeft een installateurscode en derhalve zijn nieuwe zenders alleen te koop bij uw bestaande installateur/leverancier.

Handzender programmeren

APS: (AProaching System) u activeert de zender éénmaal, waarna de zender 15sec lang een kortstondig signaal repeterend uitzendt. Zodra de zender in het bereik van de ontvanger komt, gaat automatisch uw deur open.
Side-Prog: u programmeert heel snel een nieuwe zender door deze simpelweg, zonder contact, tegen een reeds geprogrammeerde zender te houden en 2 toetsen in te drukken.

Algemeen

Aantal drukknoppen 4
Radio frequentie 868MHz
Kleur knoppen Grijs
Kleur LED rood
Radio codering JCM Rolling code
Aantal kanalen 4
Rollende code? Ja
Zelf lerend? Nee
Homelink compatible? Nee
Batterij type CR2032 3V Lithium
Merk JCM Technologies