Tedsen Teletaster

Tedsen Teletaster biedt een groot scala aan handzenders en ontvangers. Echter zijn ze allemaal onder te verdelen in 4 categorieën:

(1) 433 MHz Vaste codering
(2) 433 MHz Rollede codering
(3) 868 MHz Vaste codering
(4) 868 MHz Rollende codering

Alle modellen handzenders uit 1 van deze 4 categorieën zijn compatible (uitwisselbaar) met alle andere modellen uit die zelfde categorie.

LET OP: de handzenders met de toevoeging IRP zijn uitsluitend met software (en de bijbehorende pin-codes) te programmeren in bestaande systemen. Het is dan niet mogelijk om zelf een handzender toe te voegen of te verwijderen.

Welke handzender(s) heb ik nodig?

Weet U niet precies welke U nodig heeft, of twijfelt U?
Klik dan hier voor een duidelijke uitleg!

Meer informatie over tedsen teletaster

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Volgens de website van Tedsen.com :

Welke bewegingen en processen u ook wilt sturen, draadloze techniek verschaft u flexibiliteit en zekerheid. Draadloze besturing biedt oplossingen die tot in detail aan uw eisen voldoen – of dit nu voor garagedeur, zonwering, traplift of centraal ventilatiesysteem is. Tedsen zorgt voor de implementatie – uw partner voor draadloze technologie en draadloze besturingstechniek.

In onze bedrijfsgeschiedenis van meer dan 50 jaar hebben wij een omvangrijk productassortiment ontwikkeld. Deze weerspiegelt het behoeftespectrum van de markt en wordt steeds opnieuw uitgebreid met nieuwe frequentiebereiken.

Voor industriële, handels- of particuliere oplossingen, voor een individuele toepassing op maat of duurzame serieproducten – draadloze besturingen van Tedsen garanderen u solide en innovatieve oplossingen.

Onze producten zijn economisch, hebben een breed toepassingsbereik en een lange levensduur. Maar ze hebben vooral één ding gemeen: ze signaleren beweging.