Wij zijn van 18 December tot 10 Januari op vakantie. Daarna zullen wij uw bestellingen weer in behandelingen nemen. Bedankt voor uw begrip.

Uw taal:

Handzender JCM GO Pro 4, 4 kanalen 868MHz, herprogrog s-nr.

51,85
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • JCM

  • GO Pro 4

  • 868Mhz

Zender, 868MHz, met herprogrammeerbare code.
APS: (AProaching System) u activeert de zender éénmaal, waarna de zender 15sec lang een kortstondig signaal repeterend uitzendt. Zodra de zender in het bereik van de ontvanger komt, gaat automatisch uw deur open.
Met de Assistant programmatietool kunt u uw installaties beveiligen, personaliseren en beheren: zenders vervangen of toevoegen zonder zich ter plaatse te begeven. Voor deze zenders MOET u gebruik maken van het Assistant programma. Programmering zonder deze software is niet mogelijk!

Afstandsbediening GO Pro 4, 4 kanalen 868MHz, herprogrammeer serienummer

  • Nieuw zendsysteem APS (APproaching System): ook al bevindt men zich buiten het bereik van de ontvanger, zal deze toch geactiveerd worden als men eenmaal in het bereik van de ontvanger komt.  Als de ontvanger een signaal ontvangen heeft, zal hij de overige signalen negeren.
      

LET OP! :

Bij de JCM handzenders van de "Go", ‘Go Pro’ & ‘Go Evo’ series is het mogelijk een installateurcode te koppelen aan de ontvanger. Handzenders moeten dan ook voorzien zijn van de zelfde installateurcode. Hierdoor kunnen geen nieuwe handzenders toegevoegd worden aan de ontvanger ZONDER dat deze voorzien zijn van die juiste code.  Ook al ondersteund de handzender de functie side-prog” (het dupliceren van handzenders door deze tegen elkaar te leggen en dan op een bepaalde manier te activeren), met een installateurcode kan ALLEEN de initiële leverancier extra handzenders programmeren!!!

Weet U niet welk type handzender U heeft (Go / Go Pro / Go Evo) en of er een installatiecode in uw systeem is geprogrammeerd? Stuur dan een werkende handzender naar ons toe en we kunnen hier controleren of er een installateurscode in zit.

Algemeen

Aantal knoppen 4
Frequentie 868MHz
Kleur knoppen Grijs
Kleur LED rood
aantal kanalen 4
Rolling code? Ja
Zelf lerend? Nee
Homelink compatible? Nee
Batterijtype CR2032 3V Lithium
Merk JCM Technologies