Uw taal:

Handzender JCM GO EVO 2 bi, 2 kan 868MHz, her prog,proxpas

53.5% korting
26,95 Adviesprijs 58,06
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • JCM

  • GO EVO 2

  • 868Mhz
  • Neem contact op voor grote aantallen (100+)
  • Onbeperkt online support

Bi-technologiezender: tegelijkertijd te gebruiken als standaard zender en als proximity badge.
APS: (AProaching System) u activeert de zender éénmaal, waarna de zender 15sec lang een kortstondig signaal repeterend uitzendt. Zodra de zender in het bereik van de ontvanger komt, gaat automatisch uw deur open.
Herprogrammeerbare zender op 868 MHz.
Met de Assistant programmatietool kunt u uw installaties beveiligen, personaliseren en beheren: zenders vervangen of toevoegen zonder zich ter plaatse te begeven. 

LET OP: Voor deze zenders MOET u gebruik maken van de JCM Assistant Programmer. Programmering van deze zenders zonder deze software (en hardware) is niet mogelijk!

  • Nieuw zendsysteem APS (APproaching System): ook al bevindt men zich buiten het bereik van de ontvanger, zal deze toch geactiveerd worden als men eenmaal in het bereik van de ontvanger komt.  Als de ontvanger een signaal ontvangen heeft, zal hij de overige signalen negeren.

LET OP! :

Bij de JCM handzenders van de "Go", ‘Go Pro’ & ‘Go Evo’ series is het mogelijk een installateurcode te koppelen aan de ontvanger. Handzenders moeten dan ook voorzien zijn van de zelfde installateurcode. Hierdoor kunnen geen nieuwe handzenders toegevoegd worden aan de ontvanger ZONDER dat deze voorzien zijn van die juiste code.  Ook al ondersteund de handzender de functie side-prog” (het dupliceren van handzenders door deze tegen elkaar te leggen en dan op een bepaalde manier te activeren), met een installateurcode kan ALLEEN de initiële leverancier extra handzenders programmeren!!!

Weet U niet welk type handzender U heeft (Go / Go Pro / Go Evo) en of er een installatiecode in uw systeem is geprogrammeerd? Stuur dan een werkende handzender naar ons toe en we kunnen hier controleren of er een installateurscode in zit.

Algemeen

Aantal drukknoppen 2
Radio frequentie 868MHz
Kleur knoppen Grijs
Kleur LED rood
Radio codering JCM Rolling code
Aantal kanalen 2
Rollende code? Ja
Zelf lerend? Nee
Homelink compatible? Nee
Batterij type CR2032 3V Lithium
Merk JCM Technologies