Uw taal:

Verzendkosten

 

Verzendkosten - Wat zijn de verzendkosten?

Wij leveren aan alle mogelijke adressen binnen de Schengen landen. Levering vindt niet verder dan tot de voordeur op de begane grond. De verzendkosten variëren, afhankelijk van het gewicht van de totale verzending en de lengte van de artikelen*. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten automatisch berekend en duidelijk aan u gecommuniceerd, voordat u de bestelling afrond. U komt bij parkeerapparatuur.nl dus niet voor onaangename verassingen te staan! 

Wij maken momenteel gebruik van de leveringsdiensten van DPD. Daarnaast kan het ook voorkomen, indien wij het logistiek verantwoord vinden, dat we een andere expediteur inschakelen of het zelf bezorgen. Heeft u vragen over de verzendkosten of bezorging van uw bestelling, neemt u dan even contact met ons op.

LET OP: Wij maken gebruik van DPD welke additioneel ook brievenbuspakjes bezorgen. Het grote deel voorzien is van track & trace. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle poststukken track & trace bevatten.


* Lengtevracht zijn ondeelbare goederen met een lengte van meer dan 1,75 meter. Deze kunnen niet door een gewone pakketdienst worden verzonden en moeten met een afwijkende transporteur vervoerd worden. De kosten zijn sterk afhankelijk van de lengte en de plaats van bezorging. Het systeem berekend daarvoor NIET automatisch de verzendkosten!.