Verzendkosten

 

Verzendkosten - Wat zijn de verzendkosten?

Wij leveren aan alle mogelijke adressen binnen Europa. Levering vindt niet verder dan tot de voordeur op de begane grond. Bij bestellingen vanaf € 50,= worden er geen verzendkosten berekend mits het geen spoedzending betreft, het gewicht onder de 30Kg blijft, geen lengtevracht* betreft en afgeleverd wordt in Nederland of België. De verzendkosten variëren, afhankelijk van het gewicht van de totale verzending en de lengte van de artikelen*. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten automatisch berekend en duidelijk aan u gecommuniceerd, voordat u de bestelling afrond. U komt bij parkeerapparatuur.nl dus niet voor onaangename verassingen te staan! 

 

Wij maken momenteel gebruik van de leveringsdiensten van zowel DPD en PostNL. Daarnaast kan het ook voorkomen, indien wij het logistiek verantwoord vinden, dat we een andere expediteur inschakelen of het zelf bezorgen. Heeft u vragen over de verzendkosten of bezorging van uw bestelling, neemt u dan even contact met ons op.

LET OP: Verzending via een brievenbuspakketje is een verzending zonder track&trace. Aangezien deze zending niet te traceren is, adviseren we U om gebruik te maken van de pakketdienst. Deze is duurder maar biedt wel een track&trace optie. Indien U kiest voor het brievenbuspakketje, kunnen wij geen garantie geven op de levertijd en leverbetrouwbaarheid.

 

* Lengtevracht zijn ondeelbare goederen met een lengte van meer dan 1,75 meter. Deze kunnen niet door een gewone pakketdienst worden verzonden en moeten met een afwijkende transporteur vervoerd worden. De kosten zijn sterk afhankelijk van de lengte en de plaats van bezorging. Het systeem berekend daarvoor NIET automatisch de verzendkosten!.