Uw taal:

Ontvangers

Online een ontvanger kopen?

Met onze merken en de service van parkeerapparatuur.nl is het een koud kunstje. Een nieuwe of bestaande garagedeur, een kanteldeur of sectionaaldeur, voor elke situatie kunnen wij u een oplossing aanbieden.

Ons aanbod van ontvangers bestaat uit een reeks merken. Wij bieden voor deze verschillende merken verscheidene modellen aan om zo een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen aanbieden voor de consument. Indien er in de vervangersmarkt een ontvanger aangeschaft wordt, is het uiteraard belangrijk dat de bestaande handzenders aangeleerd kunnen worden op de ontvanger. Het is namelijk zonde om van een ander merk een ontvanger te kopen met als gevolg dat de bestaande handzenders vervangen dienen te worden.
Categorieën & filters
135 producten
135 producten

Welk type ontvanger heeft u nodig?

Heeft u zelf een bestaand ontvanger en is deze kapot gegaan? Wilt u uw huidige systeem uitbreiden? Heeft u alleen een ontvanger nodig of een volledige set met handzenders erbij? Er zijn verschillende redenen waarom u een nieuwe ontvanger aanschaft. Mocht u er niet uit komen welk type ontvanger u nodig heeft, neem dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Zelf monteren van uw ontvanger

Parkeerapparatuur.nl biedt ontvangers aan die u zelf kunt installeren. Ale noodzakelijke onderdelen ontvangt u in één verpakking. Bekijk alvorens de installatie de handleiding en volg de stappen hiervan in het installatieproces. Een ontvanger kopen? Bekijk ons assortiment om te kijken welke het beste bij uw wensen past.

Ontvanger garagedeur?

Wilt u uw huidige garagedeur openen met een handzender? Heeft u al een ontvanger ingebouwd zitten? In veel gevallen zit er standaard in uw garagedeur aandrijving een ontvanger ingebouwd of is deze al aangesloten. Bent u er niet zeker van of dit bij u het geval is? Neem dan even contact op met de klantenservice, met behulp van hun deskundigheid kunt u achterhalen wat er wel dan niet in uw huidige systeem gemonteerd zit. Daarnaast geven zij u ook graag advies in welke producten u nodig heeft.