Wij zijn gesloten: van Vrijdag 23 Augustus t/m Woensdag 4 September. Uw orders worden dan de eerst volgende maandag (of donderdag) verzonden. Wij danken u voor uw begrip.

Uw taal:

Flits- & verkeerslichten

NU ..... MAGAZIJNOPRUIMING !!!

Flits- en verkeerslichten kopen?

Heeft u een verkeerslicht nodig voor uw gedeelde ondergrondse garage, een slagboom of iets anders? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In ons assortiment heeft u een keuze uit eendelige, tweedelige en driedelige verkeerslichten. Daarnaast bieden wij onze eendelige stoplichten aan in verschillende kleuren, namelijk: rood stoplicht, groen stoplicht en oranje stoplicht. Tevens hebben wij ook een tweekleurig verkeerslicht. Voor elke situatie bieden wij u graag een zo optimaal mogelijke oplossing aan.

Kies een categorie

Categorieën & filters
16 producten
16 producten

Ons aanbod in verkeerslichten bestaat uit verschillende types en soorten. Wij proberen u hierin een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden, aangezien iedere situatie verschilt. Het aanbod in verkeerslichten bestaat uit verschillende modellen en types.

Onze eendelige stoplichten zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren:

  • Rood stoplicht
  • Groen stoplicht
  • Oranje stoplicht

Naast het standaard verkeerslicht bieden wij u ook een tweekleurig verkeerslicht aan. De helft van de lens van het verkeerslicht is groen en de andere helft is rood.

Welk type verkeerslicht heeft u nodig?

Een verkeerslicht kopen? Heeft u een bestaand verkeerslicht en is deze kapot gegaan? Wilt u uw huidige systeem uitbreiden met een verkeerslicht? Heeft u een eendelig, tweedelig of driedelig verkeerslicht nodig? Er zijn verschillende redenen waarom u een verkeerslicht aanschaft. Mocht u er niet aan uit komen welk verkeerslicht u nodig heeft? Neem even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder bij het maken van een keuze welk verkeerslicht voor uw situatie nodig is.

Zelf monteren van uw verkeerslicht

Parkeerapparatuur.nl biedt complete sets aan die u zelf kunt installeren. Alle noodzakelijke onderdelen ontvangt u in één verpakking. Bekijk alvorens de installatie de handleiding en volg de stappen hiervan in het installatieproces. Heeft u een verkeerslicht bij ons gekocht en mocht u gedurende het installatieproces toch tegen vragen aanlopen helpen wij u uiteraard graag verder. Wij staan u zowel telefonisch als via de mail graag te woord.

Wat is het nut van een verkeerslicht?

Om gebruikers kenbaar te maken of het veilig is om een automatisch opererende installatie te passeren wordt gebruikt gemaakt van flits- en verkeerslichten. Waar een flitslicht aangeeft dat er gevaar kan zijn omdat iets beweegt, geeft een verkeerslicht duidelijk aan om wel of niet te rijden. Een verkeerslicht kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment.