Hörmann handzenders/afstandsbedieningen

Welke handzender(s) heb ik nodig?

Weet U niet precies welke U nodig heeft, of twijfelt U?
Klik dan hier voor een duidelijke uitleg!

Meer informatie over hörmann handzenders/afstandsbedieningen

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Hormann handzender/afstandsbediening kopen?

Het kleur knoppen systeem van Hoermann

Hormann handzenders zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Dus hoe kies je nu de juiste afstandsbediening? Uiteraard kunnen we u hiermee helpen en er zijn verschillende manieren om dit na te gaan. Ga allereerst na welke afstandsbediening u al in gebruik heeft voor uw garagedeur, roldeur, hek of poort. De knoppen van uw handzender heeft een bepaalde kleur. Bij het onderscheiden van Hörmann garagedeuropeners, is de Duitse deurgigant zo slim geweest om een bepaald systeem in de kleur knoppen aan te brengen. Zo verteld zwarte knoppen bijvoorbeeld dat u gebruik maakt van BiSecure handzenders functionerende op 868Mhz, welke ook een terugmelding hebben. Blauwe knoppen houdt in 868Mhz. Gele knoppen 433Mhz., Grijze knoppen 40Mhz en als laatste groene knoppen zijn er in 26Mhz. en 27Mhz. Let op dat niet alle groene knoppen op elkaar passen. Match de kleur knoppen van uw huidige kastje dus met de kastjes van onze webwinkel zodat u niet de verkeerd afstandsbediening koopt.

Hormann afstandsbediening kwijt of verloren?

Het zou zomaar kunnen voorkomen dat u de kastjes van uw Hörmann garagedeuraandrijving, hekaandrijving, roldeuraandrijving of poortaandrijving bent verloren of waar u ook kijkt of zoekt u krijgt de afstandsbediening van uw garagedeuropener niet meer gevonden. In dat geval heeft u nog een aantal opties. Indien uw geheugen u niet in de steek laat dan kunt u aan de hand van de kleur knoppen uw keuze maken. Is dit niet het geval dan verteld uw garagedeuraandrijving of ontvanger u ook heel veel. Hörmann garagedeurmotoren zijn over de loop van tijd in verschillende series en modellen geleverd. Zo is de Hörmann Supramatic, Promatic in wel 3 verschillende series geleverd. Bekijk daarom de beschrijving bij onze producten om uw product te vinden. Geen eureka? Stel uw vraag dan in onze contactpagina en de Parkeerapparatuur.nl helpdesk komt altijd met een passende oplossing.

De Horman HS, HSE en HSM modellen

Het kan natuurlijk voorkomen dat de grootte en afmetingen van de handzender nog vragen met zich meebrengt. Zo biedt Parkeerapparatuur.nl verschillende modellen aan met verschillende aantal knoppen om meerdere garagedeuren aan te sturen. Het is heel eenvoudig, zolang u de juiste kleur knoppen aanhoudt kunt u ieder model van de specifiek kleur online kopen (behalve de afstandsbediening met groene knoppen). Heeft u bijvoorbeeld een hsm4-868? Dan kunt u ook een HSE2-868 bestellen welke ideaal is voor op de sleutelbos.