Your Language:

Smartphone solutions

Parkeerapparatuur.nl has several smartphone solutions for controlling gates, garage doors and other movable closures. There are solutions for existing gates which work with a remote, there are also solutions for controlling new garage door openers.
Categories & filters
40 Items
40 Items

Kan ik mijn garagedeur openen met een app?

U kunt een smartphone oplossing aansluiten op vrijwel elke garagedeur/poort. De manier hoe deze aangesloten dient te worden is afhankelijk van welke smartphone oplossing u gebruik wilt maken. U kunt uw garage openen met uw smartphone, echter kan dit bijvoorbeeld via wifi maar ook via bluetooth. Waar u voor kiest is afhankelijk van de situatie/omgeving waar u gebruik wilt maken van een smartphone oplossing.

Hoe kan ik mijn garagepoort openen met een app?

Het verschilt per smartphone oplossing hoe de programmatie in zijn werk gaat. Zo zijn er smartphone oplossingen die ingesteld dienen te worden via de handzender, hierbij wordt het signaal van de handzender gekopieerd en via de smartphone wordt vervolgens ditzelfde signaal door gecommuniceerd. Daarnaast zijn er ook smartphone oplossingen die direct aangesloten dienen te worden op uw garagedeur motor of hekaandrijving.

Garagedeur openen met een app? Is de installatie ingewikkeld?

Het proces van installatie van een smartphone oplossing verschilt per model. Het installatieproces is bij allen echter duidelijk omschreven. Zo zijn de producten allen voorzien van een duidelijk handleiding waarin stap voor stap uitgelegd staat hoe de producten geïnstalleerd dienen te worden. Komt u er niet uit? Neem dan even telefonisch contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder om het installatieproces te vereenvoudigen.

Wilt u uw garagedeur openen met een smartphone? Bekijk ons assortiment en bekijk de mogelijkheden. Komt u er niet uit welke smartphone oplossing bij u past? neem even contact op met onze klantenservice, zij staan u graag telefonisch en via de mail te woord om u te ondersteunen in het maken van de juiste keuze.