Your Language:

Flash & traffic lights

To inform users whether it is safe to pass an automatically operating installation, use is made of flash and traffic lights. Where a flash light indicates that there may be danger because something is moving, a traffic light clearly indicates whether or not to drive.
Categories & filters
18 Items
18 Items

Ons aanbod in verkeerslichten bestaat uit verschillende types en soorten. Wij proberen u hierin een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden, aangezien iedere situatie verschilt. Het aanbod in verkeerslichten bestaat uit verschillende modellen en types.

Onze eendelige stoplichten zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren:

  • Rood stoplicht
  • Groen stoplicht
  • Oranje stoplicht

Naast het standaard verkeerslicht bieden wij u ook een tweekleurig verkeerslicht aan. De helft van de lens van het verkeerslicht is groen en de andere helft is rood.

Welk type verkeerslicht heeft u nodig?

Een verkeerslicht kopen? Heeft u een bestaand verkeerslicht en is deze kapot gegaan? Wilt u uw huidige systeem uitbreiden met een verkeerslicht? Heeft u een eendelig, tweedelig of driedelig verkeerslicht nodig? Er zijn verschillende redenen waarom u een verkeerslicht aanschaft. Mocht u er niet aan uit komen welk verkeerslicht u nodig heeft? Neem even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder bij het maken van een keuze welk verkeerslicht voor uw situatie nodig is.

Zelf monteren van uw verkeerslicht

Parkeerapparatuur.nl biedt complete sets aan die u zelf kunt installeren. Alle noodzakelijke onderdelen ontvangt u in één verpakking. Bekijk alvorens de installatie de handleiding en volg de stappen hiervan in het installatieproces. Heeft u een verkeerslicht bij ons gekocht en mocht u gedurende het installatieproces toch tegen vragen aanlopen helpen wij u uiteraard graag verder. Wij staan u zowel telefonisch als via de mail graag te woord.

Wat is het nut van een verkeerslicht?

Om gebruikers kenbaar te maken of het veilig is om een automatisch opererende installatie te passeren wordt gebruikt gemaakt van flits- en verkeerslichten. Waar een flitslicht aangeeft dat er gevaar kan zijn omdat iets beweegt, geeft een verkeerslicht duidelijk aan om wel of niet te rijden. Een verkeerslicht kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment.