Uw taal:

SOMlink WiFi service interface

468,95
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • Neem contact op voor grote aantallen (100+)
  • Onbeperkt online support

Professionele interface voor instellen en aanpassen van alle toestellen met SOMloq2 communicatie.

LET OP: Dit toestel wordt alleen verkocht aan gekwalificeerde installateurs!

Dankzij de Sommer Web-App kunt u heel eenvoudig en snel instellingen wijzigen, gebeurtenissen bekijken en back-ups nemen via uw smartphone of tablet.
Zo zijn ondermeer volgende zaken mogelijk: zenders wissen, gemakkelijke indienststelling, snelheid aanpassen, krachtcurven bekijken, verlichtingstijd aanpassen, foutengeheugen bekijken, ...

In verband met de mogelijkheid om de parameters in de besturing van de Sommer poortaandrijvingen te veranderen, is het mogelijk dat de aangepaste producten van Sommer niet meer binnen de gestelde veiligheidsmarges blijven. Dit kan tot gevolg hebben dat de veiligheid van de producten niet meer gegarandeerd kunnen worden. Het gebruik van dit apparaat is dan ook alleen maar toegestaan aan personen en bedrijven die voldoende gekwalificeerd zijn om dergelijke parameters aan te passen.

Het gebruik van dit product is volledig voor het risico van de gebruiker zelf. Zowel de producent Sommer als alle tussenhandelaren zijn nimmer aansprakelijk voor het gebruik en de gevolgen van dit product.

Algemeen

Merk Sommer
Voedingspanning 230 Vac