Uw taal:

Handzender Sommer Pearl Status

64,95
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • Neem contact op voor grote aantallen (100+)
  • Onbeperkt online support

Handzender Sommer Pearl Status met 4 knoppen (3 kanalen)

Bi-directionele handzender op 868MHz met rolling code en superveilige 128 bit AES versleuteling. Een voelbare feedback van radiocommando's door trillingen.

Ook bekend onder de naam:
Pearl Status
TRX55-868-4 (LET OP: dit numer wordt voor meer handzenders gebruikt!)
S10448-00004

Hop-functie: elke SOMloq2 ontvanger stuurt herkende commando's max. 2 maal door.
Deze Pearl Status zender biedt de mogelijkheid om via de rode knop de deurpositie/ontvangerstatus op te vragen. Na het indrukken geeftde led met ROOD of GROEN aan of de deur/poort volledig gesloten is, of niet. Dit functioneert echter alleen maar als de handzender is geprogrammeerd op een SOMLoq2 ontvanger met aangesloten standsignalering.

LET OP: Deze zenders zijn voorzien van de BENELUX regiocode en kunnen alleen werken met apparaten welke voorzien zijn van de zelfde BENELUX regiocode.
Op onderstaande afbeelding is duidelijk de BENELUX regiocode te zien bij het zwarte pijltje. De regiocode op de Pearl status is '-00004'. Is uw bestaande Sommer zender ook voorzien van de BENELUX regiocode, dan is deze zender compatible met uw installatie.

Regiocodes

Code
Regio
S10448-00004
BeNeLux
S10448-00000
INTERNATIONALE code + Rekers Prefab Garageboxen

Pearl Status Regio Code

Omschakeling tussen SOMloq en SOMloq2 codering
In basis is deze zender gereed om te koppelen met een 128Bit ontvanger (SOMloq2) en zal de LED oranje/amber zijn. Door de drukknop langer vast te houden zal de LED rood worden en schakelt het betreffende zender-kanaal over op 64Bit (SOMloq1).

Als de zender eerst aangeleerd wordt op een oude Sommer ontvanger (Somloq1 = ± 2 seconden drukken totdat led rood wordt) en je leert hem dan aan, op een nieuwe Somloq2 ontvanger, dan werkt de zender niet meer op de Somloq1 ontvanger omdat de zender via de terugkoppeling weet dat hij in mode Somloq2 zit.
Als je dan 2 a 3 seconden drukt, gaat de zender niet naar Somloq1, maar gaat in repeteermode en zal gedurende ±15 seconden 5 keer zenden. 

Leer je hem eerst aan, op een Somloq2 dan moet je eerst 5 keer drukken op de zender voordat je hem terug in Somloq1 mode kan zetten en aanleren aan een Somloq1-ontvanger. Je moet dan zeker ook uit het bereik van de eerder aangeleerde Somloq2-ontvanger zijn, anders gaat de zender dan steeds, via de bi-directionele communicatie, er aan herinnerd worden dat hij in Somloq2 staat.

Installeren:
Direct te programmeren op de ontvanger. Zie daarvoor de handleiding van uw besturing/aandrijving/ontvanger.

Algemeen

Aantal drukknoppen 4
Radio frequentie 868MHz
Kleur knoppen Grijs, Rood
Kleur LED geel of amber, groen, rood, multi-color
Radio codering Sommer SOMloq2 (128Bit AES) BeNeLux-code
Aantal kanalen 3
Rollende code? Ja
Zelf lerend? Nee
Homelink compatible? Nee
Batterij type CR2032 3V Lithium
Merk Sommer