Uw taal:

Ballistol universele olie spray 200ml

12,95
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • Ballistol

  • Universele olie spray
  • Neem contact op voor grote aantallen (100+)
  • Onbeperkt online support

Ballestol Spray is de meest geschikte manier om de ketting van de Sommer garagedeuraandrijvingen (en andere merken) te behandelen. Doordat Ballistol niet vet is, trekt het geen vuil aan zoals smeermiddelen van WD40 etc.

Ballistol Universele Olie van Klever is een van de weinige alkalische oliën. Als alkalische olie en spray is Ballistol Universele Olie zeer effectief, universeel en milieuvriendelijk. Ballistol verzorgt, smeert, desinfecteert en beschermt tegen corrosie, kruipt in de kleinste hoekjes en verhardt niet, zelfs niet na jaren. Het is biologisch afbreekbaar en irriteert de huid niet. Ballistol kan vanwege zijn samenstelling niet verharden en is door zijn farmaceutische bestanddelen ook toegelaten in bepaalde onderdelen van de voedingsindustrie.

Ballistol Spray: Als spray bevat Ballistol Olie, om het milieu te ontlasten, perslucht als drijfmiddel. Ballistol biedt ook olie in blik aan in een pakket met professionele olie met verstuiver, de spuitbus met drijfgas wordt hierdoor volledig vervangen. Het pakket van Ballistol Spray bieden ook een 60 cm lange spuitlans voor de moeilijk bereikbare plekken.

De Eigenschappen van Ballistol Universele Olie: Ballistol is corrosiebestendig, smeerolie, onderhouds- en reinigingsmiddel met hoog kruipbereik en heeft desinfecteervermogen. Ballistol verhardt en veroudert niet, dringt door tot in de kleinste haarscheurtjes en lost resten harde ongewenste olie op. Geen andere olie is zo veelzijdig.

Algemeen

Merk Ballistol