Uw taal:

Wandzender Marantec digital 633 868mhz

54,95
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • Onbeperkt support

  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  • Binnen NL gratis verzending

Wandzender Marantec digital 633 868mhz

De Marantec Digital 663 is een 3-kanaals wandzender die functioneert op de frequentie van 868MHz. Dankzij de 128bit encryptie betreft het hier een uiterst veilige handzender die door anderen niet zomaar te dupliceren valt. Daarnaast beschikt de Digital 663 over een status ophaal knop waarmee u de stand van uw deur of poort op kunt vragen.

Belangrijk om te weten: Dit is de 868.3MHz Bi-linked variant. Er is ook een 433.92MHz Bi-Linked versie, maar is niet compatible. Bestel altijd de juiste frequentie en codering. Bi-Linked en Multi-bit coderingen zijn niet onderling uitwisselbaar.

Levering van deze wandzender loopt binnenkort af! Ter vervanging kunt u gebruik maken van de Marantec Digital 572

Vervanger voor:
ConDoor HighLine

Handzender programmeren:

In de directe omgeving van de ontvanger/aandrijving op een werkende handzender de micro-schakelaar (met balpen in gaatje) indrukken en vervolgens meteen de drukknop (voorzijde) waarmee u de deur/poort bedient. De ontvanger staat nu in programmeer-modus. Vervolgens binnen 10 sec. op uw nieuwe handzender precies het zelfde doen (knopje achterzijde en vervolgens de te programmeren knop drukken!
Bij de Digital 633 zit er geen gaatje voor een balpen, maar moet de zender geopend worden om daar op het witte knopje rechts-onder op de print-plaat te drukken.

Algemeen

Aantal knoppen 4
Frequentie 868MHz
Kleur knoppen Rood, Wit
Kleur LED groen, rood
Codering Marantec Bi-linked (128Bit AES)
aantal kanalen 2
Rolling code? Ja
Zelf lerend? Ja
Homelink compatible? Nee
Batterijtype CR2032 3V Lithium
Merk Marantec

Handzender Marantec Digital 564 572 663 Programmeren

Pdfs