Maveo Starter-Bundle

Schrijf de eerste recensie van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Nu € 234,99 Incl. BTW:

Snel overzicht

Maevo begeleidt u door elke dag. Het maakt gebruik van wat er altijd al is, uw smartphone als deuropener. Daarbij spreekt het eigenlijk vanzelf dat het kan worden uitgebreid met meer en meer functies Wat we willen zeggen is: we hebben maveo vanaf het begin vanuit uw perspectief ontwikkeld. Misschien is dat de reden waarom het intuïtief te gebruiken is, niet alleen voor garage- en toegangspoorten. 


Via de maveo app op uw smartphone of tablet bedient u maveo intuïtief. Maveo instellen is echt kinderspel. Vertel maveo met scenario's wat er moet gebeuren als u thuiskomt. Handig! Misschien wilt u dat de deuren opengaan en dat het licht aangaat? Met slechts een paar klikken door de scenario's past u maveo aan uw leven aan. Comfortabel. Intuïtief

Meer afbeeldingen

Product details

Hoe werkt de Marantec Maveo?

Klik hier voor een video over de Maveo

SMART HOME: MEER KWALITEIT

De processen in een woning kunnen individueel worden afgestemd op de bewoners. Dit betekent dat intelligente- in een netwerk verbonden apparaten op het gebied van "smart living" meer veiligheid, meer comfort of kort gezegd meer kwaliteit bieden.

MAVEO GEMAKKELIJK EN INTUÏTIEF GEBRUIKEN

De app Smart with maveo en de apparaten binnen het netwerk kunnen vanaf het begin gemakkelijk en intuïtief worden bediend. U stelt scenario's een keer vast en vervolgens beheert maveo ook de netwerkapparaten, zoals u dat wilt, helemaal automatisch.

MEER ZEKERHEID VOOR U

Met smart home kunt u te allen tijde uw huis in de gaten houden. Regel en beheer uw huis via smartphone en internet, ook als u er zelf niet bent. Controleer of de garage en het tuinpoort gesloten zijn.

DOE UZELF TIJD CADEAU

Dankzij onze slimme oplossingen hebt u meer tijd voor de dingen die belangrijk voor u zijn. De routinezaken in huis, de garage en aan de tuinpoort regelt maveo voor u. Helemaal zoals u dat wilt, en gewend bent.

BESPAART ENERGIE, WERKT KOSTENVERLAGEND

Maveo-sensoren controleren bijvoorbeeld de luchtvochtigheid en temperatuur in uw garage. Hij sluit bevoorbeeld af, of doet het licht aan als het nodig is. Dit vermindert het energieverbruik van uw huis en bespaart u geld, bij hetzelfde comfort.

HOOGWAARDIG EN DUURZAAM: HET MATERIAAL

Alle maveo-producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dat biedt u een solide uiterlijk en duurzame componenten. Dankzij zijn lange levensduur is maveo zo voordelig. maveo: het mooiste van uw garage.

DEURAANDRIJVINGEN UITRUSTEN MET MAVEO

Thans verkrijgbare deuraandrijvingen van Marantec en MFZ kunnen worden voorzien van maveo. Ook oudere garagedeeuraandrijvingen kunnen worden opgenomen. U hoeft geen nieuwe garagedeuraandrijving te kopen als u garagedeuraandrijving vanaf januari 2016 is aangeschaft.

WLAN EN VEILIGHEID ÉN FUNCTIE

Voor de verbinding met de router en smartphone beschikt de maveo box over wifi. Via die internettoegang worden over-the-air-updates, met de nieuwste features, functies en veiligheidsupdates geïmporteerd.

BLUETOOTH® 4.2 LOW ENERGY

Bluetooth® werkt op korte afstand op basis van zendertechnologie voor de signaaloverdracht tussen apparaten in plaats van kabelverbindingen. Het verzorgt de verbinding tussen de maveo stick in de deuraandrijving en de maveo box of met andere Bluetooth®-producten

ZIGBEE 3.0 - EEN VERBINDING MET PERSPECTIEF

Achter Zigbee staat een specificatie voor draadloze netwerken met lage gegevensvolumes, zoals domotica en verlichtingstechnologie. Zigbee 3.0 is al geïntegreerd in de maveo-box voor aansluiting op Zigbee-componenten.

NFC VOOR EENVOUDIG INSTELLEN

Near field communication (NFC) is een internationale transmissiestandaard voor de contactloze uitwisseling van gegevens over korte afstanden. NFC wordt gebruikt om accessoires te vast te stellen, bijvoorbeeld Marantec bi ·linked-producten

OPEN SYSTEEM, OPEN VOOR UW TOEKOMST

Maveo is uitbreidbaar met veel slimme producten, ook van externe fabrikanten. Daardoor kunnen nieuwe verbindingen met slimme apparaten worden gemaakt.

PLUGINS VAN PARTNERS

Veel externe producten zijn compatibel met maveo en kunnen worden opgenomen in de scenario's. Voorbeelden hiervan zijn verlichting via Philips Hue of het weerstation van Netatmo. Nieuwe functies worden als een plug-in via een over-the-air-update geïntegreerd.

Geschikt voor de aandrijvingen:

Marantec Comfort 260 (Vanaf 2016)
Marantec Comfort 270 (Vanaf 2016)
Marantec Comfort 280 (Vanaf 2016)
Marantec Comfort 360 (Vanaf 2016)
Marantec Comfort 370 (Vanaf 2016)
Marantec Comfort 380 (Vanaf 2016)

App downloaden

app store play store

Technische gegevens

Art.Nr.
159221
Merk
Marantec
Type
Maveo Starter-Bundle (1 deur)
Maveo Box (Bridge)
1 Inclusief
Maveo stick
1 inclusief
Vochtigheidssensor
Optioneel

Extra informatie

App in Google Play Store? Ja
App in Apple App Store? Ja
Smartwatch compatible? Nee
Integratie Apple Home? Nee
Integratie met IFTTT? Nee
Maximaal aantal gebruikers Onbeperkt
Beheer via App
Gebruikt eigen bridge? Ja
SIM-kaart nodig? Nee
SIM-kaart inclusief? Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: