Uw taal:

Wandzender Marantec digital 644 868mhz

54,99
Vergelijk
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
  • Onbeperkt support

  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  • Binnen NL gratis verzending

Wandzender Marantec digital 644 868mhz

De Marantec Digital 644 is een 2-kanaals wandzender die functioneert op de frequentie van 868MHz. Dankzij het Bi-Linked protocol betreft het hier een uiterst veilige handzender; de 128bit encryptie code zorgt ervoor dat anderen uw zender niet zomaar kunnen dupliceren.

De Digital 644 is draadloos voor het optimale gemak. Daarnaast beschikt deze wandzender over een status-ophaal knop waarmee u kunt zien of de deur open of dicht staat.

Belangrijk om te weten: Dit is de 868.3MHz Bi-linked variant. Er is ook een 433.92MHz Bi-Linked versie, maar die is niet compatible. Bestel altijd de juiste frequentie en codering.

Vervanger voor:
ConDoor HighLine

Zender programmeren:

In de directe omgeving van de ontvanger/aandrijving op een werkende zender de micro-schakelaar (met balpen in gaatje) indrukken en vervolgens meteen de drukknop (voorzijde) waarmee u de deur/poort bedient. De ontvanger staat nu in programmeer-modus.
Vervolgens binnen 10 sec. op uw nieuwe zender precies hetzelfde doen (knopje achterzijde en vervolgens de te programmeren knop drukken!)
Bij de Digital 644 zit er geen gaatje voor een balpen, maar moet u op de achterkant van de zender het witte knopje midden-onder op de printplaat indrukken.

Algemeen

Aantal knoppen 2
Frequentie 868MHz
Kleur knoppen Zwart
Kleur LED groen, rood, multi-color
Codering Marantec Bi-linked (128Bit AES)
aantal kanalen 2
Rolling code? Ja
Zelf lerend? Ja
Homelink compatible? Nee
Batterijtype CR2032 3V Lithium
Merk Marantec

Wandzender Marantec bi-linked 644

Pdfs