Uw taal:

Cifero XT codetableau kit

182,60
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • Onbeperkt support

  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  • Binnen NL gratis verzending

Cifero XT codetableau kit

Duurzame kwaliteit in een compacte behuizing.

Met CIFERO XT bundelt Entrya Technologies de modernste technieken in computergestuurde toegangscontrole. Kiest u voor een elektronisch toegangssysteem? Dan is de klassieke sleutel vanaf nu verleden tijd. U opent de deur van uw woning of bedrijf met een cijfercode. Zo vergroot u uw veiligheid en uw comfort.

Stevig en duurzaam systeem

De ontwerpers kozen voor een klavier in degelijk materiaal. Het roestvrije staal gaat een leven lang mee in alle weersomstandigheden. De stevige afscherming in aluminium geeft beschadiging geen kans. Bovendien bewees een testprocedure van wel dertien miljoen activeringen dat CIFERO XT bestand is tegen intensief gebruik van de toetsen.

Verlichte toetsen in modern design

De toetsen van CIFERO XT zijn verlicht. Heel handig wanneer u ’s nachts uw code moet intikken. De toetsen geven bovendien een fijn klikgevoel en zijn optimaal verwerkt in het klavier. Het resultaat? Een mooi, hedendaags design.

Trotseert alle temperaturen

CIFERO XT wordt ijsvrij gehouden door een ingebouwde verwarming. Die slaat automatisch aan bij de eerste vrieskou. Dankzij de zes verwarmingselementen blijven de toetsen functioneren. Zelfs bij extreme koude.

Aparte controller met dubbele functie

De decoder van het signaal wordt binnen geplaatst. U opent of sluit er de deur mee. En u kunt er codes mee instellen of veranderen. Hebt u de controller om veiligheidsredenen op een moeilijk bereikbare plaats geïnstalleerd? Dan kunt u het codebeheer ook via het klavier regelen.

Eenvoudig in gebruik

Het intelligente klavier herkent de juiste code zonder bevestiging te vragen. Vergist u zich? Geen probleem, u tikt uw code gewoon opnieuw in. Kijkt er iemand mee? Ook daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Het systeem garandeert geheimhouding, want u kan uw geheime code verbergen tussen een aantal willekeurige cijfers.

Computergestuurd codebeheer

De controller bevat een lezer voor een micro-SD-kaart. Daarmee kopieert u uw codes eenvoudig naar een pc. U geeft aan wie tot welke ruimtes toegang heeft en leest de bewerkte codes weer in met de geheugenkaart. Een efficiënt systeem als u veel gebruikerscodes hebt die u vaak moet wijzigen. En handig als back-upsysteem!

5 jaar garantie

Het Entrya Cifero codeklavier bestaat al 3 jaar! Kort na de lancering heeft de Cifero een duidelijke plaats in de markt veroverd dankzij het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid. Wij hebben er het volste vertrouwen in, daarom krijgt u van ons 5 jaar garantie op iedere Cifero die u vanaf vandaag besteld.

Geen vastvriezende toetsen

Dankzij het ingebouwde verwarmingselement trotseert Cifero de koudste temperaturen. Voor de verwarming is een externe 12Vdc 0,5A voeding (of de PSH-voeding) noodzakelijk.

Algemeen

Aantal knoppen 10
aantal gebruikers 60
Aantal relaisuitgangen 1
Merk Entrya Technologies