Uw taal:

Handzender JCM NEO 20 met 2 kanalen

47,70
Vergelijk
Beschikbaarheid
Op voorraad
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  • Onbeperkt support

  • Binnen NL gratis verzending

Handzender JCM NEO 20 met 2 kanalen.

De JCM NEO 20 is een 2-kanaals handzender die functioneert op de frequentie van 433MHz. Dankzij de rolling code technologie betreft het hier een zeer veilige handzender. Het is immers niet mogelijk voor anderen om deze handzender zomaar te dupliceren.

Belangrijk om te weten:

Alleen compatible met zenders die de extensie DSC, SEC of PAP hebben.
Heeft uw handzender een groene LED, dan is dit een zender met 868MHz. Die is dan niet compatible met deze zender welke een rode LED heeft en functioneert op 433MHz.
Heeft U een handzender met de naam BAM Bormet, Hormann, Doortec, WPS, of een andere installateur? Dan heeft U een handzender met een installateurscode. U kunt dan alleen handzenders kopen bij die betreffende leverancier/installateur en niet bij ParkeerApparatuur.nl.

Handzender programmeren:

Snelle programmeren "PIN-MODE" 

  1. Neem zelf 2-4 meter afstand tot de ontvanger.

  2. Druk op de knop op de achterzijde van de handzender welke u wil programmeren met de punt van een ballpoint. De ontvanger zal een langgerekte hoge toon geven en de Handzender wordt geprogrammeerd.

(*) Alleen toe te passen in conventionele ontvangers. 

Dit apparaat voldoet aan de bepalingen opgenomen in de Richtlijn 1999/5/EG 

ls uw controller/controlepaneel niet voorzien van de "PIN-MODE" sticker en u heeft reeds een werkende Handzender? Dan kunt u de andere handzenders programmeren door het volgen van de gebruiksaanwijzing:(*) 

Standaard programmeren 

  1. Ga op een afstand van ongeveer 2 tot 4 meter van de ontvanger staan met het reeds geprogrammeerde zendertje (A) en het nieuwe (te programmeren) zendertje (B).

  2. Druk het knopje aan de achterzijde van de zender (A) in door middel van een balpen. De ontvanger laat nu een lange pieptoon horen.

  3. Om de zender (B) te programmeren moet men binnen de 10 seconden op de te programmeren drukknop drukken. Ter bevestiging laat de ontvanger een korte pieptoon horen.

  4. Na 10 seconden hoort u 2 korte piep- tonen en gaat de ontvanger automatisch uit de programmatiemode.

(*) Alleen toe te passen in conventionele ontvangers. 

Algemeen

Aantal knoppen 2
Frequentie 433MHz
Kleur knoppen Zwart
Kleur LED rood
aantal kanalen 2
Rolling code? Ja
Zelf lerend? Nee
Homelink compatible? Nee
Merk JCM Technologies