Sommer

Sectionaal- & kanteldeur aandrijvingen functioneren middels een motor en een rails welke centraal tegen het plafond gemonteerd wordt. Deze aandrijving trekt de deur parallel aan de rails waardoor de deur open gaat.

Bij het automatiseren van een deur zijn er 3 elementen noodzakelijk:

  • de aandrijving (let op gebruiksintensiteit, trekkracht etc.).
  • de rail (de lengte is afhankelijk van de hoogte van de deur maar moet altijd langer zijn dan de hoogte).
  • het beslag dat nodig is om de aandrijving aan de deur vast te maken.

Voor nadere info over Sommer deuraandrijvingen verwijzen we U graag naar de website van de fabrikant: Sommer.eu


Meer informatie over sommer

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Gentle Drive Technology
Al onze garagedeuropeners zijn uitgerust met het door SOMMER ontwikkelde  centrale aandrijfsysteem. Dit maakt het soepel, stil en duurzaam. De motorwagen beweegt op een vaste gespannen ketting, dus geen wrijving verlies en geen krachtsverlies zoals zich bij een draaiende ketting voordoen.

Deze energiebesparende technologie zorgt voor een langere levensduur en minder slijtage van de garagedeuropener. Daarnaast is de aandrijving volledig onderhoudsvrij. De ketting mag niet worden geolied, dus er ontstaan geen olievlekken, noch op uw auto nog op de garagedeur en vloer.

Hoogste veiligheid
Veiligheid en ongevallenpreventie is een prioriteit van SOMMER. Onze aandrijvingen zijn uitgerust met betrouwbare en bewezen technologie waarop u kunt vertrouwen.

Automatische hindernisherkenning
De automatische obstakeldetectie zorgd voor een optimale bescherming zoals bij  gezinnen met kinderen . Want als het een obstakel detecteerd, zal de motor meteen omkeren ( openen ), waardoor er geen personen of voertuigen klemkunnen komen te zitten .

Inbraakbeveiliging
De zelfremmende motor is een effectieve bescherming tegen inbraak of toegang door derden .

SVS - Veiligheid sluitsysteem
Dankzij de unieke SOMMER noodontgrendeling kan de deur in iedre positie worden in- en uitgeschakeld. Hierdoor is het handmatig openen en sluiten van de deur eenvoudig. Daarnaast is de garagedeur ook bij stroomuitval geblokkeerd.

DPS - Dynamic Power System
Het "Dynamic Power System ( DPS ) " leest automatisch de kracht die de motor nodig heeft om hen voortdurend aan te passen aan de veranderende omstandigheden , waardoor een maximale bescherming ontstaat tegen knellen.

Gecertificeerde kwaliteit
Onze garagedeuraandrijvingen worden getest en gecertificeerd volgens de strenge richtlijnen. Dus kunt U er zeker van zijn dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Certificering
SOMMER is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001. Dit garandeert de hoogste kwaliteit en productiestandaarden. Onze garagedeuropeners worden gecertificeerd door onafhankelijke instituten die de veiligheid in overeenstemming is met de wettelijke voorschriften en normen waarborgd.

Geteste veiligheid
Onze garagedeuren zijn TÜV/GS getest en worden regelmatig gecontroleerd door de TÜV. Bovendien voldoen ze aan de Europese regelgeving (CE-markering) ophet gebied van "elektrische veiligheid" en "elektromagnetische compatibiliteit".

Comfortabele handzenders
Onze draadloze producten bieden met de storingsvrije en betrouwbare 68,8 MHz frequentie voor extra comfort. Blijf bij regen, sneeuw of donkere wolken gewoon in de auto zitten om uw garagedeur te openen.

Alles wat U nodig heeft is een afstandsbedieningssysteem om al uw domotica applicaties te bedienen. Bedien gewoon uw garagedeur, kan uw zonwering, markiezen en rolluiken en alle andere elektrische en elektronische apparaten eenvoudig draadloos via een afstandsbediening.

SOMMER afstandsbedieningen zijn uitermate veilig en beveiligd tegen het uitlezen van de rollende code. Door het gebruik van een 66Bit code zal het ontcijferen ongeveer 234 miljard jaar duren. Zo ook de bescherming tegen copieren, omdat elke code slechts eenmaal gebruikt wordt en verandert na elke activering ("Rolling Code").

Voor nadere info over Sommer deuraandrijvingen verwijzen we U graag naar de website van de fabrikant: Sommer.eu