Your language:

Handzender JCM NEO 20 met 2 kanalen

47,70
Add to Compare
Availability
In stock
  • JCM

  • NEO 20

  • 433Mhz

Handzender JCM NEO 20 met 2 kanalen.

LET OP: Alleen compatible met zenders die de extentie DSC, SEC of PAP hebben.

LET OP: Heeft uw handzender een GROENE LED, dan is dit een zender met 868MHz. Die dan NIET compatible met deze zender welke een rode LED heeft en functioneert op 433MHz.

LET OP: Heeft U een handzender met de naam BAM Bormet, Hormann, Doortec, WPS, of een andere installateur... Dan heeft U een handzender met een installateurscode. U kunt dan ALLEEN handzenders kopen bij die betreffende leverancier/installateur en niet bij ParkeerApparatuur.nl.

Snelle programmeren "PIN-MODE" 

  1. Neem zelf 2-4 meter afstand tot de ontvanger.

  2. Druk op de knop op de achterzijde van de handzender welke u wil pro- grammeren met de punt van een ballpoint. De ontvanger zal een langgerekte hoge toon geven en de Handzender wordt geprogrammeerd.

(*) Alleen toe te passen in conventionele ontvangers. 

Dit apparaat voldoet aan de bepalingen opgenomen in de Richtlijn 1999/5/EG 

ls uw controller/controlepaneel niet is voorzien van de "PIN-MODE" sticker en u heeft reeds een werkende Handzender, dan kunt u de andere handzenders programmeren door het volgen van de gebruiksaanwijzing:(*) 

Standaard programmeren 

  1. Ga op een afstand van ongeveer 2 tot 4 meter van de ontvanger staan met het reeds geprogrammeerde zendertje (A) en het nieuwe (te programmeren) zendertje (B).

  2. Druk het knopje aan de achterzijde van de zender (A) in door middel van een balpen. De ontvanger laat nu een lange pieptoon horen.

  3. Om de zender (B) te programmeren moet men binnen de 10 seconden op de te programmeren drukknop drukken. Ter bevestiging laat de ontvanger een korte pieptoon horen.

  4. Na 10 seconden hoort u 2 korte piep- tonen en gaat de ontvanger automatisch uit de programmatiemode.

(*) Alleen toe te passen in conventionele ontvangers. 

General

Number of buttons 2
Frequency 433MHz
Color of button Black
Color of LED Red
Number of channels 2
Rolling code? Yes
Self learning? No
Homelink compatibel? No
Brand JCM