Your language:

Handzender JCM GO 4, 4 kanalen 868MHz

50,35
Add to Compare
Availability
In stock
  • JCM

  • GO 4

  • 868Mhz

APS: (AProaching System) u activeert de zender éénmaal, waarna de zender 15sec lang een kortstondig signaal repeterend uitzendt. Zodra de zender in het bereik van de ontvanger komt, gaat automatisch uw deur open.

LET OP: Indien uw bestaande handzender een ANDER merk/logo heeft dan alleen het originele JCM, OF indien het serienummer uit meer dan 7 cijfers bestaat, dan kunnen wij U geen vervangende handzender leveren. Uw bestaande handzender heeft een installateurscode en derhalve zijn nieuwe zenders alleen te koop bij uw bestaande installateur/leverancier.

Side-Prog: u programmeert heel snel een nieuwe zender door deze simpelweg, zonder contact, tegen een reeds geprogrammeerde zender te houden en 2 toetsen in te drukken.

  • Nieuw zendsysteem APS (APproaching System): ook al bevindt men zich buiten het bereik van de ontvanger, zal deze toch geactiveerd worden als men eenmaal in het bereik van de ontvanger komt.  Als de ontvanger een signaal ontvangen heeft, zal hij de overige signalen negeren.
     
  • Nieuwe wijze van programmeren Side-Prog: dit systeem laat toe een nieuwe zender te programmeren door deze simpelweg ZONDER CONTACT tegen een reeds geprogrammeerde zender te houden.

LET OP! :

Bij de JCM handzenders van de "Go", ‘Go Pro’ & ‘Go Evo’ series is het mogelijk een installateurcode te koppelen aan de ontvanger. Handzenders moeten dan ook voorzien zijn van de zelfde installateurcode. Hierdoor kunnen geen nieuwe handzenders toegevoegd worden aan de ontvanger ZONDER dat deze voorzien zijn van die juiste code.  Ook al ondersteund de handzender de functie side-prog” (het dupliceren van handzenders door deze tegen elkaar te leggen en dan op een bepaalde manier te activeren), met een installateurcode kan ALLEEN de initiële leverancier extra handzenders programmeren!!!

Weet U niet welk type handzender U heeft (Go / Go Pro / Go Evo) en of er een installatiecode in uw systeem is geprogrammeerd? Stuur dan een werkende handzender naar ons toe en we kunnen hier controleren of er een installateurscode in zit.

General

Number of buttons 4
Frequency 868MH
Color of button Gray
Color of LED Red
Coding Unknown rolling code
Number of channels 4
Rolling code? Yes
Self learning? No
Homelink compatibel? No
Battery type CR2032 3V Lithium
Brand JCM